Visstickswraps met limoendressing

Wraps en taco’s zijn heel erg handig en prima te doen voor 1 persoon. In de meeste verpakkingen zitten minimaal 6-8 stuks. De voordeel verpakkingen zijn nog eens groter. Dus kan het gebeuren dat je meerdere dagen achtereen hetzelfde neigt te gaan eten. Ook kun je Wraps prima invriezen, maar je kunt natuurlijk ook diverse verschillende gerechten ermee maken. Een wrap gebruiken om “standaard” Fajita te maken, een paar dagen later gebruik je de wrap als pizza of je maakt dit verrassende gerecht!

Keukentijd: 5 minuten en oventijd
Portie: 1

Ingrediënten:
1 pakje 5 Iglo Vissticks
4 Kleine tortilla wraps (Santa Maria)
100 gram IJsbergsla
10 Romaatjes
1 limoen
2 eetlepels mayonaise

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 220 graden en bereidt de vissticks zoals aangegeven op de verpakking. Heb je een ovenschaal? Ook daar kunnen ze prima in bereid worden.

Wanneer de vissticks ongeveer 10 minuten in de oven zitten, keer je ze om. Dit is ook het moment om de wraps in de oven op te warmen. 5 minuten is voldoende.

Was de Romaatjes en halveer ze.

In een kommetje maak je nu de limoenmayonaise door het sap uit 1 limoen te knijpen en te vermengen met 2 eetlepels mayonaise. Goed doorroeren, want het kan zijn dat er in het begin wat klontjes ontstaan, maar die roer je er met gemak uit.

Pak nu de wraps uit de oven, vul ze met ijsbergsla, leg er een visstick op, vul aan met wat tomaatjes en maak het geheel af met een beetje limoendressing.

En die visstick die je over houdt die eet je of zo op, of je verdeelt het nog over de wraps.

Hoe dan ook….

Eet smakelijk!

 


Ga jij dit recept ook een keer zelf maken? Dan vind ik het heel erg leuk om jouw resultaat te zien!
Je kunt jouw eindresultaat met mij delen op Facebook of op Instagram, tag Koken voor 1 en gebruik de hashtag #kokenvoor1.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *