Quinoa-Bulgur Easy Style

Nu heb ik 3 variaties van de Quinoa-Bulgur gemaakt, namelijk Italian Style, Broccoli Feta Style en Summer Style. Maar de zakjes zijn altijd voor 2 personen, dus 2 porties. In een eerder recept heb ik aangegeven dat ik liever niet 2x hetzelfde eet in een week.
Ik wil best 2x Quinoa-Bulgur eten, maar dan wel op verschillende manieren. Dus toen ik mijn voorraadlade opentrok zag ik nog een half zakje liggen.
Met behulp van mijn overige voorraad heb ik nog 1 versie gemaakt met Quinoa-Bulgur. Niet mijn meest favoriete gerecht, maar wel 1 die smaakt en enorm snel klaar is!
Daarmee een gerecht die absoluut op mijn lijst staat voor de ‘haastdagen’. Je kent ze wel, van die dagen waarvan je van de ene afspraak naar de andere rent zonder adem te halen. Dit gerecht past daar perfect in!

Keukentijd: 5 minuten
Portie: 1

Ingrediënten:
Half zakje Bulgur-Quinoa
2 eieren
1 paprika

Bereiden:
Zet een wok of koekenpan op het vuur. Zodra die heet is doe je er snel een scheut boter of olie in. Wanneer dat gesmolten of heet is, dan kunnen de 2 eieren erin.
Het spreekt voor zich, maar misschien ben je té gehaast, dat je de eieren even moet breken en de inhoud in de pan moet doen. Met behulp van een spatel roer je de eieren door.

Ondertussen maak je de paprika schoon en snij je in stukjes en ook die kunnen in de pan erbij. Roer de eieren en de paprika door elkaar en tot slot kun je de Quinoa-Bulgur toevoegen. Na 90 seconden is je maaltijd klaar.

Doe dit alles op een bord, plof op een bank en eet smakelijk!
Misschien heb je wel zoveel haast dat je met een lepel aan het aanrecht staat en recht vanuit de pan alles naar binnen lepelt.  Op welke manier je ook eet. Dit gerecht is snel klaar!

Eet smakelijk!


Ga jij dit recept ook een keer zelf maken? Dan vind ik het heel erg leuk om jouw resultaat te zien!
Je kunt jouw eindresultaat met mij delen op Facebook of op Instagram, tag Koken voor 1 en gebruik de hashtag #kokenvoor1.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *